G-spot вибратор с клитор стимулатор, 20,6см. – Pretty Love Centaur

54.00 лв.

Код: DEBRA01387
Наличност : ДА
Категория:
Производител:

Ефективен и ергономичен вибратор за стимулиране на клитора и G-точката. Centaur е произведен с голяма и извита глава, която лесно открива ерогенната зона от вътрешната страна на вагината. Правият и идеално гладък вал прониква лесно в любовната дупка. Продуктът е снабден с класически клиторен стимулатор във формата на заек. G-spot вибратор с клитор стимулатор, 20,6см. – Pretty Love Centaur на УНИКАЛНА цена в Dildo.bg

ДА

Centaur знае как да прави шоу! Това е привличащ вниманието вибратор с внушителните 30 стимулиращи режима! Оставете тънкото силиконово тяло да ви изпълни с удоволствие, докато външното рамо бръмчи и вибрира срещу клитора ви. Предупреждаваме ви, че това малко бижу ще ви прати на седмото небе. Благодарение на разнообразните вибрационни режими можете да изследвате себе си и да разберете точно какво ви допада! Скоростите и пулсациите се превключват с едно натискане на бутончето, сменяйте ги докато откриете любимата си функция.

Ефективен и ергономичен вибратор за стимулиране на клитора и G-точката. Centaur е произведен с голяма и извита глава, която лесно открива ерогенната зона от вътрешната страна на вагината. Правият и идеално гладък вал прониква лесно в любовната дупка. Продуктът е снабден с класически клиторен стимулатор във формата на заек. Висококачественият силиконов материал е приятен на допир и изисква минимално смазване. Захранва се с две батерии ААА. Общата дължина на вибратора е 20,6см, диаметърът му е 3,2см, а вмъкваемата дължина е 10см.

Някои материали за секс играчки могат да реагират помежду си. Затова не препоръчваме да съхранявате вашите секс артикули в една кутия. Дръжте ги разделени. Не съхранявайте любимците си на слънчева светлина или в изключително студени или горещи условия. Секс играчките също не обичат влагата. Не забравяйте да премахвате батериите им, когато не ги използвате. Dildo.bg препоръчва да използвате подобни продукти само с качествени лубриканти на водна основа, за да бъде удоволствието от употребата им още по-удовлетворяващо!


Положихме значителни усилия, за да направим вашето пазаруване възможно най-удобно. Не сме затрупали магазина ни с крещящи банери и досадни изскачащи прозорци. Опитваме се да предоставим точни описания, добри изображения и конкурентни цени. Dildo.bg #намеристрасттаси♥  

Тегло 0.2 kg
Производител

Lybaile>Pretty Love