Дълги ръкавици в черен цвят, кадифени – Velvet Opera Gloves

38.00 лв.

Код: LEGAV07549
Наличност : ДА
Категория:
Производител:

Представете си, че се носите по каналите на Венеция с гондола. С красив италиански гондолиер, който ви води покрай откритите вили и заведения за хранене, мечтата ви се сбъдва. Тези изискани дълги ръкавици са идеалното допълнение към вашата вечер. Еластични и приятни на допир те се предлагат в класически черен цвят. Кадифената материя придава дълбочина и текстура на ръцете ви. Дълги ръкавици в черен цвят, кадифени – Velvet Opera Gloves на ТОП цена само в Dildo.bg

ДА

Допълнете външния си вид с тези секси черни ръкавици с кадифена текстура. Velvet Opera Gloves са изключително дълги до над лакътя, изработени са от висококачествена материя, която ще придава чувствен и елегантен вид на облеклото ви. Почувствайте се като истинска дива от 20-те години на миналия век! Изработени са от 80% полиамид и 20% еластан.

Представете си, че се носите по каналите на Венеция с гондола. С красив италиански гондолиер, който ви води покрай откритите вили и заведения за хранене, мечтата ви се сбъдва. Тези изискани дълги ръкавици са идеалното допълнение към вашата вечер. Еластични и приятни на допир те се предлагат в класически черен цвят. Кадифената материя придава дълбочина и текстура на ръцете ви. В допълнение те са не само удобни, но и създават прилепнал силует. Откъм дължина достигат след лакътя до горната част на предмишницата, тези ръкавици в допълнение излъчват изтънчен блясък.

Притиснете се до партньора си, за да ви е топло по водните пътища на Венеция, и кажете чао на местните хора, докато минавате покрай тях. Тези ръкавици са идеалната опция за опери, официални събития, балове с костюми, празнични партита, облекло в хладно време или когато се озовете във Венеция! Размерът е универсален! Материята е ексклузивна и висококачествена.


Добре дошли в Dildo.bg. Ние сме онлайн магазин за възрастни. Работихме усилено, за да създадем магазин, който според нас отговаря на нарастващите нужди и изисквания на нашите клиенти. Правим всичко възможно, за да осигурим широка гама от качествени неща за всеки. Dildo.bg #намеристрасттаси♥  

Тегло 0.2 kg
Производител

Leg Avenue