Интимен душ – хигиенна процедура или любовна практика?

СЕКС. Чувстеното преплитане на телата и енергията на двама души, което позволява да изпитате истинското блаженство, интимно тайнство, огнено удоволствие и любов. Но щом стане дума за анален секс, малко вероятно е да намерите толкова красиви думи, които да опишат този вид интимност. Тук мненията на обществото се разминават във възгледите и препочитанията. Някои защитават позицията на аналния секс и я описват като сетивен процес и глътка свеж въздух в интимните отношения на двойката. Други жестоко се съпротивляват и отричат всякакви прояви на „нетрадиционен” секс, като казват „ФУУ, как може да бъде това..?! или „Извратено…“ . Е, има и трета гледна точка по тази тема.

Хората, които не са радикални в убежденията си „За“ и „Против“ аналния секс, но които се съмняват или изпитват някакви противоречиви чувства към този интимен процес. Съмненията и страхът се пораждат от въпроси като: „Ами ако навреди?“, ”Ще успея ли да се подготвя за анален секс?“. Точно решение за тези въпроси е интимният душ, който ще обсъдим малко по-надолу.

Интимен душ. Какво е това?

Интимният душ е класическо средство, предназначено да подготви ануса и ректума за анален секс. Интимният душ работи въз основа на клизмата: течност събрана в специална круша, която се освобождава с дълъг накрайник в ректума. По този начин се спомага изпразването на червата и прочистването на дебелото черво от ненужни остатъци. С други думи, интимният душ е най-лесният начин за пречистване на ректума чрез инжектиране на течност в ануса.

Разликата между клизма и интимен душ?

Бихте си помислили, че интимният душ е секс-шоп продукт, който се рекламира на цена по-висока от обикновените клизми. Не, това не е просто клизма, красиво наречена „ интимен душ“. Това е специално проектирано интимно „нещо“, което не само ще помогне да се подготвите за анален сексЗаедно с това ще Ви донесе истинско удоволствие по време на тази хигиенна процедура. Номерът е, че за разлика от обикновен дълъг накрайник на клизмата с една дупка, интимният душ в повечето случаи е снабден със специална дюза с няколко дупки, за да може напълно да изчисти ректума от всички страни. В допълнение, интимният душ може да има няколко подвижни дюзи с различни форми и вариации. Дюзите могат да бъдат както гладки, така и прави, с релефна повърхност, набръзденост, вълнообразни завои, топчета и издутини. Благодарение на такива дюзи можете не само да изчистите вътрешно аналните отворени пространства, но и да стимулирате чувствено аналните стени, ерогенните зони. Клизмата способна ли е на това?

Дюзите на аналния душ са направени по такъв начин, че те плавно и удобно навлизат в ануса, а също така да бъдат премахнати приятно и безгрижно. Разбира се, що се отнася до аналния секс може да ви е необходима овлажняваща смазка.

И така, какви са предимствата на тази хигиенна процедура?

  • Изпразване на ректума и почистване на аналните стени.
  • Психологически комфорт и осъзнаване, че сте абсолютно чисти и готови дори за най-изтънчените анални ласки.
  • Отпускане на ануса, защото с въвеждането на интимен душ сфинктерът се разширява и впоследствие улеснява проникването на пенис или секс играчка.
  • Допълнително стимулиране на аналните стени, ерогенните зони и простата.

Интимният душ не е само хигиенна процедура, но и начин да се забалявате. И тъй като нервните окончания в ректума са изключително чувствителни, навлизането на течно налягане и усещането за пълнота може да донесе безпрецедентни усещания и прилив на вълнение. Някой могат дори да получат оргазъм от процедурата.

X