Двоен пенис колан за жени, 19см. – Double Dongs Strap-On

79.00 лв.

Код: ORION00665
Наличност : ДА
Категория:

Страхотна играчка за жени, които искат да изпитат тръпката от споделените интимни игри. Double Dong Strap-On ще позволи на дамите да заемат доминираща позиция по отношение на мъжкия си партньор или приятелка, в същото време продуктът прави, така че да не забравя за собственото ви удоволствие. Играчката се състои от страп-он бельо и реалистичен двоен пенис. Двоен пенис колан за жени, 19см. – Double Dongs Strap-On на СУПЕР цена в Dildo.bg

ДА

Продукт за несравнимо горещ секс! Double Dongs Strap-On може да се сглоби бързо: поставете по-късия пенис във вагината си. Малко лубрикант гел осигурява допълнителна порция хлъзгавост. След това можете да настроите бикините според вашите мерки, така че по време на дивите игри нищо да не се изплъзва. Сега всичко, което трябва да направите, е да започнете! Участвайте активно в любовната игра и се наслаждавайте на втория вал във себе си, който ще ви побърква при всяко движение.

Страхотна играчка за жени, които искат да изпитат тръпката от споделените интимни игри. Double Dong Strap-On ще позволи на дамите да заемат доминираща позиция по отношение на мъжкия си партньор или приятелка, в същото време продуктът прави, така че да не забравя за собственото ви удоволствие. Играчката се състои от страп-он бельо и реалистичен двоен пенис. Едната страна на накрайника служи за стимулиране на партньора, размерите му са 19 х 4,6см, а другата се вкарва във влагалището – размерите са 13 х 3,7см. Термопластичната гума, от която е направена играчката, е много приятна за докосване. Материал на бикините – полиамид.

Double Dongs Strap-On впечатлява със своята естественост. Както при истински пенис, и двете дилда имат отличителни вени и закръглени глави – идеални са за интензивен интимен масаж. Копринено меката текстура оставя кадифено меко усещане спрямо кожата – почти като при истински секс. Продуктът предлага и голямо разнообразие при употребата, дайте свобода на вашите сексуални фантазии – с партньора ви – вагинално или анално. Разбира се, можете също така да се насладите сами на отстраняващото се дилдо. Употребата няма ограничения, всичко зависи от вашата изобретателност. Можете лесно да почистите двойния strap-on с вода и мек сапун или почистващ препарат за играчки.

  • Двойно дилдо със страп-он каишка
  • 2 различни пенис размера и регулируем бикини
  • Позволява разнообразна употреба – вагинална и анална
  • И двете дилда глезят каналите за удоволствие
  • Размери: дълго дилдо – 19см, Ø 2,6-4,6см; късо дилдо – 13см, Ø 2,8-3,7 см;

Милиони хора фантазират за участие в груби сцени като S&М *садизъм и мазохизъм*, или пък BDSM *робство, дисциплина,покорство и  садомазохизъм*. Това е едно доста популярно сексуално желание. „ Хората които поемат подчинени роли, бягат от самосъзнанието. А тези които заемат доминиращи роли имат по-силен фокус.“  И в двата случая с тези фантазии ще сте по-малко разсеяни и ще направят, така че да се отпуснете и да се насладите на момента. Dildo.bg #намеристрасттаси♥

Тегло 0.2 kg
Производител

Orion